Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моята е ноември 2009 и е с новата навигация и новия климатроник
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm Q-Tronic '09 - Remapped - Ex
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97 - Ex
    Lancia Phedra 2.2 JTD '03

Comment

• Първоначално публикувано от T-Jet Покажи съобщение
      Моята е ноември 2009 и е с новата навигация и новия климатроник
      Да, но не с тази от втората снимка. Погледни хубаво. Твоята с SD карта и такъв дизайн ли е? Май не?!
      Ето снимки:
      -Първата снимка е преди фейслифта, до 2008 (жълт и сив цвят).
      -Втората е след първия фейслифт (жълт и син цвят)
      -Третата е последната, с различен дизайн и SD карта.
      Attached Files
      Last edited by V_A_N_K_A_T_A; d.m.y г., 16:41.
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
        Да, но не с тази от втората снимка. Погледни хубаво. Твоята с SD карта и такъв дизайн ли е? Май не?!
        Ето снимки:
        -Първата снимка е преди фейслифта, до 2008 (жълт и сив цвят).
        -Втората е след първия фейслифт (жълт и син цвят)
        -Третата е последната, с различен дизайн и SD карта.
        Така е, прав си, возя се от два месеца всеки ден в колата, едва ли бих могъл да забележа кой модел ми е навито

Comment

• И така колеги след 3 годишна алфа пауза отново се заглеждам по любимата марка.Моята история на кратко е следната.Първата ми кола подарък беше 156 1.6 с кожа.Тогава беше 7 годишна и много я подържах и се грижех за нея. След като я продадох поради нужда на по голяма кола взех ауди а4 б8 2009,но се оказа голяма измама на 300+км.Така и го продадоха-сервизиран проверен автомобил на 97км смятайте.И от същите гвзехз нов Хюндай их35 (2013г)който вече карам 2 години. След като вече чакам второ детенце втората кола за жена ми е неизбежна.Колата ще се кара 15 на километра дневно,но може и аз да я взема.Просто го няма онова усещане като в алфа въпреки ,че съм много доволен от их35 цата.Освен алфата гледам и мазда 3 от 2011 и астрите ноооо ..а пък нова няква 80кс въобще не ми се дават пари.Та въпрос ми е някой гледал ли е тази.Изглежда доста добре.Разбира се ще се гледа в форумен сервиз ако се стигне до там.
          http://m.cars.bg/c1453044
          Сигурно в петък ще мина да я погледна.Брерите също мнг ми допадат ,но нещо много малко предлагане има .Кажете ако някоя си заслужава да се погледне.
          Last edited by bi40; d.m.y г., 15:03.
          фен

Comment

• Тази май някой от форума се похвали, че я е купил, но не съм много сигурен.

Comment

• Май май е същата.
              фен

Comment

• Признавам си без бой, аз бях!

Comment

• Здравейте,
                  Тази:
                  http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=cp7b24
                  дали не е на някого от форума?
                  sigpic
                  1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
                  2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
                  2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

• Снощи и аз я зяпах, аср/тракшън бутона изглежда че е бутафорен, а иначе кожа, подгрев, темпомат и разни други шукарий.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Моята е 2006 и е с навигацията от 2рата снимка.
                      Между другото съм се вкарал в размисъл дали да не продам моята и да се метна на 2.4 автомат ... Насърбяват ме пръстите нещо.

159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

• Първоначално публикувано от Princo Покажи съобщение
                        Моята е 2006 и е с навигацията от 2рата снимка.
                        Между другото съм се вкарал в размисъл дали да не продам моята и да се метна на 2.4 автомат ... Насърбяват ме пръстите нещо.

Кефа е голям, особено при ефтината нафта
                        Ама като беше 2,60 нафтата малко засърбяваше джоба
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Първоначално публикувано от invinceble Покажи съобщение
                          Здравейте,
                          Тази:
                          http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=cp7b24
                          дали не е на някого от форума?
                          Тази съм почти сигърен, че веднъж я засякох по Цариградско и направо я разстрелях с 2000 кубика Купе без турбо. А тя оставяше буквално сини облаци след нея и хич я нямаше като й даваше газ. Малко ми е съмнителна относно техническо състояние. Иначе на визия не е никак зле. Съдейки по номера е купувана 2007-ма година нова, защото с КТ серията е и колата на баща ми, а я регистрирахме август 2007-ма в КАТ.

Comment

• Не зная за червената, но тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=cpgxks я гледах преди няколко седмици и изобщо не беше в кондиция. Запали трудно, свалих стъклото и повече не можах да го вдигна, задните седалки са изкъртени - буквално, паднали са напред и надолу и не са закрепени стабилно. Въпреки това и тя на снимките не изглежда зле.

Comment

• Първоначално публикувано от Vichev Покажи съобщение
                              Не зная за червената, но тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=cpgxks я гледах преди няколко седмици и изобщо не беше в кондиция. Запали трудно, свалих стъклото и повече не можах да го вдигна, задните седалки са изкъртени - буквално, паднали са напред и надолу и не са закрепени стабилно. Въпреки това и тя на снимките не изглежда зле.
                              Тази я гледах като взимах моята, беше в съседната автокъща, направо е смляна...даже не поисках да я отворят. Да не говорим, че за 2.4 е доста, доста постна откъм екстри

Comment

• Здравейте колеги,някой гледал ли е тази хубавица http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=crhkqq

Comment

Working...
                                X